Heeft u een vraag?
Bel: 030 260 0070
Mail: info@kozijnathome.nl
Advies nodig?
Wij geven graag antwoord op al uw vragen..
Stel uw vraag
"Twee dakkapellen laten plaatsen. Goede informatie en tips in het voorgesprek gehad de uitvoering was top en de prijs is heel goed vooral wat je ervoor terugkrijgt. Echt een aanrader."
Bob Ockhuizen
Dakkapellen / Loosdrecht
"Dit bedrijf plaatst kozijnen op een heel nette manier en komt prima afspraken na."
Pieter van der Veen
Kozijnen / IJsselstein
"Kozijn at Home heeft bij ons de voor en achtergevel van de 1ste verdieping vakkundig vervangen en aan de gevels van de benedenverdieping wat reparatiewerkzaamheden verricht.

Het bedrijf gaf goede tips en legde de mogelijkheden duidelijk en helder uit. De monteurs waren heel professioneel en behulpzaam. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De prijs/kwaliteitverhouding vinden wij heel goed! Echt een aanrader."
Carmen Piarelal
Kozijnen / Nieuwegein
"Montage liep wat uit door een klein planningsprobleem en ziekte, maar dit maakte gelukkig niet zo uit in dit geval. Verder perfect gegaan, goede prijs voor hele mooie kozijnen. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben goed werk afgevelerd. Aanrader."
Daniel Gollins
Kozijnen / Nieuwegein
"In 1 dag nieuwe openslaande deuren laten plaatsen door Kozijn at Home. Prachtig, erg blij met het eindresultaat!"
Marijke Versloot
Tuindeuren / Utrecht
"Na lang wikken en wegen zijn wij overtuigd door Kozijn at Home. Wij hebben naar een goed advies de voorkant van onze woning voorzien van een prachtige voordeur en de erker laten renoveren, maar onze grote trots is wel de heerlijke schuifpui over de volledige breedte van onze woning aan de achterkant...wat een aanwinst voor onze woning..nogmaals dank"
M.A.A. Cozijnsen
Kozijnen / Amersfoort
"Weer tevreden over de hoe er te werk word gegaan bij Kozijn at Home, als eerste een duidelijke uitleg gekregen over de opties die er voor ons waren en overzichtelijke en nette offerte waardoor wij uiteindelijk ook overstag zijn gegaan ! Dan is het altijd even de vraag wat voor monteurs komen er maar ook deze waren vriendelijke en vooral heel erg vak bekwaam ! Al met al super tevreden met onze kunstof kozijnen. Wij zullen dit bedrijf ook zeker aanraden bij derden"
John Vermeulen
Kozijnen / Almere Haven
"In amper twee dagen heeft Kozijn at Home de ramen en kozijnen aan de achterzijde van onze woning perfect en zeer netjes geplaatst. De monteurs waren uitermate vriendelijk en beleefd. De prijs was niet de allerlaagste, maar voor Schüco kozijnen absoluut niet hoger dan andere aanbieders. Dit jonge bedrijf bestaat uit mensen die al jaren ervaring hebben in deze branche en voor zichzelf begonnen zijn. Laat je dus niet van de wijs brengen door andere reviews. Uit alles is gebleken dat zij kwaliteit uiterst serieus nemen hetgeen ook blijkt uit het feit dat ik geen aanbetaling heb hoeven doen. Ik heb dan ook geen enkele twijfel om Kozijn at Home van harte aan te bevelen."
Robert van den Boogaard
Kozijnen / Hilversum
Voor al uw kunststof kozijnen, gevels en dakrenovaties in Utrecht en omstreken